LIBRA SOUND EVENTS

De-a lungul celor 16 ani de experienta am ajuns de la a pune muzica pentru ascultatorii de radio,la a mixa pentru sute de oameni in diferite cluburi,apoi pentru prieteni la diferite evenimente.Experienta acumulata prin sutele de evenimente sonorizate,cat si calitatea echipamentelor pe care le utilizam este cheia succesului de care dam dovada de fiecare data.Ma axez pe melodii de succes,consacrate ,dar si pe hit-uri de ultima ora,muzica populara,lautareasca,toate selectate si alternate in functie de gusturile invitatilor si atmosfera evenimentului.

 

Plecand de la premisa ca orice eveniment reusit depinde in mare masura de ambianta muzicala si de calitatea sunetului, am realizat pentru dvs. cea mai tentanta oferta din acest punct de vedere. In primul rand dj-ii cu care lucram sunt consacrati in acest gen de evenimente, avand la dispozitie o sursa impresionanta de genuri muzicale, ei sunt oricand pregatiti pentru gusturile dvs. In al doilea rand rezerva de putere este suficienta pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati.In fine, linia audio, se ridica la nivelul celor mai pretentioase gusturi. Oferim experienta si priceperea noastra pentru toate tipurile de evenimente si petreceri, lansari de produse, cocktailuri pentru clienti sau petreceri de sarbatori. Va vom ajuta sa alegeti muzica pe care doriti sa o auziti si vom raspunde solicitarilor invitatilor chiar si in timpul petrecerii. Indiferent ce muzica selectati, dj-ul dumneavoastra va avea la dispozitie o bogata si diversa colectie muzicala care va satisface toate preferintele si segmentele de varsta. Va prezint cateva din evenimentele pe care le sonorizam:

 

Botez *Nunta *Ceremonii de inaugurare* Lansari de firme si produse* Receptii* Cocktail-uri *Intruniri de afaceri * Petreceri de firma* Dineuri oficiale* Conferinte* Aniversari *Banchete si intalniri anuale* Festivitati.

 

Fiecare eveniment este unic ,asadar nu ezitati sa ne contactati; se poate configura totul dupa nevoile dumneavoastra, totul este negociabil.

 

Echipa Libra System Events foloseste numai echipamente profesionale de sunet si vine in intimpinarea dumneavoastra si cu un set de lumini inteligente si efecte speciale. Alegeti pe cei mai buni si va vom face sa va simtiti ca un oaspete la propria dumneavostra petrecere. Contactati-ne in vederea unei intalniri si vom stabili, tinand cont de dorintele dumneavoastra si sfaturile noastre, pregatirea si desfasurarea evenimentului.

LIBRA SOUND EVENTS 0722.591.999 0765.474.277

LIBRA SOUND EVENTS